EmigrationWeb Norway
 
Hallingdal fra Hallingdal
12. oktober 2001

Living DollFor andre året på rad er Sharon Hallingdal på Norsk Høstfest med sitt show. Hun gjør stor suksess der hun poserer for passerende publikum, og spesielt populære er hennes fremstøt mot publikum hvor de tar aktivt del showet.

 

Sharon har selv aldri vært i Norge, men kunne gjerne tenke seg å besøke gården Sorteberg i Hallingdal, hvor hun også har sitt opprinnelige familienavn fra. Hun er selv 3. eller 4. generasjon, men føler fremdeles tilhørighet til Hallingdal.

Living Doll

Hun tok tidlig kunstnernavnet Hallingdal, og har nå brukt det så lenge at det har blitt hennes offisielle navn. Hun besøkte Norsk Høstfest for første gang i fjor, og det ble en suksess på mer enn en måte. Under oppholdet ble hun kjent med komikerparet Williams & Ree, og i mai i år ringte bryllupsklokkene for Sharon og Bruce Williams. Williams & Ree går også under kunstnernavnet Indian & White Guy, og deres show samler store mengder. De harsellerer med seg selv og med andre, og kombinerer komedie og musikk. De er også dyktige musikere, noe som løfter deres show til å være mer enn bare talk-show.

 

 

 

 

 

Verken Living Doll eller Indian & White Guy har opptrådt på norske scener, eller europeiske for den del. Vi håper imidlertid at dette vil endres og at også tilhørere i Norge vil få sjansen til å oppleve disse flotte utøverne.
Williams & Living Doll