EmigrationWeb Norway
 
EmigrationWeb Norway på Norsk Høstfest igjen
10. oktober 2001

Norsk HøstfestEmigrationWeb Norway følger opp suksessen fra fjoråret med ny deltagelse ved Norsk Høstfest i Minot, Nord-Dakota. Her er noen bilder fra istandsettelsen av utstillingsområdet.

 

 

Årets stand er pyntet opp med damask-stoffer fra Gunhild Aasen, og vi syntes selv at dette virkelig ga et løft til standen vår. Årets stand er noe mindre enn fjorårets, naturlig nok da vi er mange færre med i utstillingsgruppen. Hovedpresentasjonene på standen er slide-show av bilder fra Nore og Uvdal ispedd informasjon fra EmigrationWeb Norway og videofilm av blant annet Multimedia-demonstratoren fra Uvdal Stavkirke og Bygdetun. I tillegg kommer presentasjonsmateriellet vi har for EmigrationWeb Norway, Middelalderdalen og Numedalsnett. Vi satser i år på en litt annerledes strategi enn i fjor da vi vil være mer aktive ute i området og ikke så mye på standen.

Stand-oppsetting
Knut Morten og Aud Åshild i fullt arbeid

Det er ca 1000 utstillere under Norsk Høstfest, og det er rimelig hektisk og kaotisk i utstillingshallene dagen før det hele åpner. Sjelden finner man så mye håndtverkskunst og norske tradisjoner samlet på ett brett som her. Aller mest synd syntes vi på de som ikke har fått bagasjen enda, de vil få det travelt i morgen tidlig - hvis bagasjen kommer fram sent i kveld som lovet.

Det blir en spennende dag i morgen, ikke minst er det tøft å følge opp den suksessen og oppmerksomheten som prosjektet fikk her i fjor. I denne sammenheng blekner uttrykket at det blir som å hoppe etter Wirkola. Men det er jo en fordel med å hoppe etter Wirkola, og det er at det fortsatt er publikum igjen i bakken. Vi håper og tror at de besøkende her bort fortesatt husker jobben som ble gjort i fjor, og satser på å holde minnet om det vedlike.

Ferdig stand
Nå er stand'en omtrent ferdig

 

Følg med på Numedalsweb'en i dagene som kommer, her vil vi holde dere informert om det som skjer.

Tekst og foto: Tom S. Lynås